Om mig - Ole Feldinger

Efter en årrække som rådgiver og sagsbehandler i finanssektoren og det offentlige, har jeg i en periode valgt at gøre det til min fuldtidsbeskæftigelse – at hjælpe privatpersoner og virksomhedsejer med at holde fokus og få styr på de udfordringer livet byder - herunder også de mere praktisk som at finde rundt i junglen af offentlige sagsbehandlere, bankrådgivere, forsikringsmæglere, ejendomsmæglere og alle mulig andre, som gør livet besværligt eller uforståeligt.  Dette er sket via min 100 % uafhængige konsulentvirksomhed.

Hvad jeg helt konkret kan hjælpe med er beskrevet på siderne om henholdsvis erhvervsrådgivning og privatrådgivning. En af mine indsatsområder er økonomisk ansvarlighed, hvor jeg holder fast i de mest basale ting omkring virksomheds- og husholdningsøkonomi. Som de siger: Keep it simple. 

Mine råd er altid uafhængige og uvildige, i modsætning til den ”rådgivning” du oftest vil modtage i en bank eller et pensionsselskab. For mig er det vigtigste at skabe værdi for mine kunder, samt tale og skrive på en måde, som alle kan forstå. Det betyder ingen bank, jura eller handelsskole snak med fremmedord og gyldne løfter, men i stedet professionel og effektiv rådgivning, sparring eller coaching - som skaber konkret værdi og ikke har til formål at sælge et specifikt produkt.

Min baggrund spænder over flere uddannelser og erfaring med mennesker og virksomheder i mange situationer – både gode og kritiske.

Se også min profil på LinkedIn  http://linkedin.com/in/olefeldinger

Erfaringer

Fra finanssektoren

- Erhvervsrådgiver

- Privatrådgiver

- Økonomistyring

- Inkasso

- Dødsboer

- Projektstyring

 

Fra det kommunale

- Borgmestersekretariat

- Udviklingskonsulent

- Udbuds- og indkøbskonsulent

- Jurist i teknik og miljø

- Projektstyring

 

Som selvstændig

- Vejledning af private i forhold til banker og det offentlige

- Budgetlægning og økonomistyring

- Sparring med og rådgivning af små virksomheder

- Coaching, sparring, vejledning med henblik på personlig udvikling

- Konflikmægling

- Bestyrelsesarbejde

- Frivilligt foreningsarbejde

Uddannelser

- Jurist  (1986)

- HD i økonomistyring, organisation og  informatik   (1993)

- Ejendomsmægler  (2001)

- Fysiologisk massør  (2004)

- Systemisk Coach  (2010)

- Projektstyring (2011)

- Bestyrelsesuddannelse (2014)

- Mentorcertificering (2014)